Draga moja BiH Ispis E-mail
Obavijesti - Obavijesti
Autor Administrator   
Petak, 06 Mart 2015 09:13

 

Asocijacija studenata Islamskog pedagoškog fakulteta u Bihaću obilježila Dan nezavisnosti BiH

 

Dan_nezavisnosti_BiH_01.jpg

Asocijacija studenata Islamskog pedagoškog fakulteta u Bihaću, na čelu sa predsjednicom asocijacije, Smailom Balić, organizirala je 5. marta s početkom u 08,00 sati manifestaciju ”Draga moja BiH”. Njihova želja je bila da na neki način obilježe ovaj poseban dan za građane Bosne i Hercegovine, a smatraju da je ovo najmanje što su mogli učiniti.

U bogatom sadržaju gosti su mogli uživati u izvođenju ilahija, recitacijama, video prilogu te prezentacijama. U realizaciji programa učešće su uzeli studenti oba odsjeka (odsjeka za islamsku vjeronauku i odsjeka za socijalnu pedagogiju i duhovnu skrb).

Manifestaciji su prisustvovali dekan Islamskog pedagoškog fakulteta, prof. dr. Fuad Sedić, prodekan prof. dr. Izet Tezić, prof. Muamer Sedić, muftija bihaćki Hasan ef. Makić te brojni drugi gosti i sudenti.

Prof. dr. Fuad Sedić se zahvalio Asocijaciji studenata na njihovoj aktivnosti povodom organizacije ove manifestacije, ali i ostalih aktivnosti. Naglasio je da su studenti ovog fakulteta jedini na Univerzitetu u Bihaću koji su obilježili Dan Nezavisnosti BiH.

Dan_nezavisnosti_BiH_02.jpg

Dan_nezavisnosti_BiH_03.jpg

Dan_nezavisnosti_BiH_04.jpg

Dan_nezavisnosti_BiH_05.jpg

biscani.net

 
Islamski pedagoski fakultet u Bihacu